divendres, 25 d’abril del 2008

Sessió 8

Presentació Power Point


En la classe d'avui hem après a pujar fitxers al bloc per mitjà de dos recursos diferents. Un d'ells és google page creator que permet emmagatzemar fitxers, i l'altre Slideshare que mostra els documents directament sense la necessitat de descarregar.
Un exemple d'aquest treball és el resum en power point del document de la UNESCO "Estándares de competencia en TIC para docentes"; que es presenta en els dos formats citats.

Després hem conegut nous serveis de Google com son:
Google calendar: agenda personal al teu correu gmail. A més pots crear citats i esdeveniments (sopars, concerts, etc) i enviar la informació als teus amics.
Google maps: és un recurs molt útil per no perdre't mai més; només has d'escriure l'adreça del lloc on vols anar i google et mostra el mapa. Així de fàcil!

Per acabar, hem conegut el programa Kid Pix que esdevé un recurs educatiu molt divertit en l'etapa infantil ja que permet fer dibuixos de manera molt divertida. Hem pogut veure un taller d'informàtica realitzat al CEIP El Turonet de Sant Quirze i també, hem fet nosaltres el nostre propi dibuix. Aquest és el meu (espero que us agradi):

Dibuix Kid Pix