divendres, 13 de juny del 2008

Sessió 12 CONCLUSIONS

Avui és l'última classe de l'assignatura!
Per acabar farem les presentacions dels treballs finals. Aquests es basen en estudis de diferents temes en matèria TIC: estudi de l'apilcació de les TIC en un centre educatiu (en concret, l'escola Solc Nou), l'avaluació d'una pàgina web educativa (Les tres bessones) i la realització d'un material didàctic multimèdia (hem fet una activitat educativa Jclic!).
Hem dedicat moltes hores i crec, que hem fet uns bons treballs!
Com a tancament de l'assignatura voldra dir que he après moltes coses i que he obert els ulls. Quan vam començar l'assignatura no entenia res i odiava els ordinadors; poc a poc he entés més coses i al final, he de reconeixer, que ara m'agrada trastejar amb l'ordinador, buscar coses noves i conèixer nous programes.
Gràcies aquesta assignatura he vist que les aplicacions educatives de les TIC son importants i que en molts casos, complementen i enriqueixen la tasca docent. Hem d'aprofitar els seus avantatges com a futurs/es educadors/es!
Els nous aprenentatges de l'assignatura m'han ajudat en la resta de crèdits i han fet més fàcil la realització d'altres treballs.
Aquests son els nostres treballs finals:
Avaluació de la pagina web Les tres bessones
Power Point: Integració de les TIC als centres educatius